1. Angajator
  2. Iaşi
  3. FILIPS ART DESIGN S.R.L.
Evaluări
Recomandă firma Evaluări ()
Evaluarea generală a angajatorului

FILIPS ART DESIGN S.R.L.

Municipiul Iaşi, Aleea MIHAIL SADOVEANU, Nr. 19, CAM 3

Adaugă o evaluare și ajută-i pe alții să găsească un angajator bun.

Toate ( 0 ) Pozitiv ( 0 ) Neutru ( 0 ) Negativ ( 0 )

Utilizator: Administrator

Aveți informații despre mediul de lucru din această companie? Care este atmosfera? Salariul este unul motivant? Oferă și alte beneficii? Care sunt condițiile pe care le oferă? Mulțumim anticipat!
Afișați mai multe >
A fost utilă recenzia? 0 0

Utilizator: Necunoscut

Părere negativă
08.05.2024 11:48
Lipsa de profesionalism, corpul managerial lasa de dorit, nu exista o comunicare clara intre angajati si administratie. Angajatii sunt obligati sa lucreze peste program pentru a compensa datele limita a proiectelor care sunt incerte. Depasirea termenului de predare a salariului lunar mentionat in contract cu peste 8 zile. Administrarea sediului lasa de dorit, curatenie deficitara (nu exista personal pentru curatenie nici personal contractat), in lunile de iarna nu se asigura confortul termic al angajatilor intrucat se dorea limitarea costurilor pentru incalzire. S-a mers atat de departe intrucat clanța de la fereastra din birou lipsea, nu se putea aerisi spatiul pentru ca se dorea ca firma sa economiseasca fonduri. Angajatorul nu se asigura de siguranta angajatilor.
Afișați mai multe >
A fost utilă recenzia? 0 0
Fara continut. Această companie nu a completat fila „Despre companie”.

Recrutări conduse de firmă:

Toate (0) Active ( 0 ) Arhivă ( 0 )
Work or Not - Verificați firma și alegeți cu înțelepciune!

Adăugați experiența dvs. în cadrul FILIPS ART DESIGN S.R.L., împărtășiți-vă părerea și ajutații pe alții să aleagă corect.